Website laten maken

Online marketing begint met een sterke website die goed vindbaar is. De basis van zoekmachine optimalisatie zit hem namelijk in een website die professionaliteit uitstraalt. Een website met een duidelijke inhoud en overzichtelijke url structuur zal over het algemeen goed vindbaar zijn. Je hebt in ieder geval de basis gelegd voor een goede vindbaarheid.

Webdesign bureau Den Haag

Wil je een website laten maken in Den Haag? Dan kun je op zoek naar een webdesign bureau in Den Haag. Een gespecialiseerd webdesign bureau focust op het bouwen van mooie websites. Vaak lees je op hun eigen website dat ze ‘mobile first’ bouwen en responsive websites opleveren. Ook pronken ze vaak met het feit dat ze websites bouwen in WordPress.

Responsive website laten maken Den Haag

Dat zijn dingen die je op z’n allerminst mag verwachten van een standaard website. Een website die ook nog eens goed gevonden moet worden gaat een stapje verder dan dat. Responsive webdesign is tegenwoordig de standaard. Natuurlijk past een website zich aan aan het apparaat waarop het weergegeven wordt.

Gebruiksvriendelijke website

Een goed webdesign bureau kijkt al een stapje verder. Zij bouwen naast een responsive website ook een gebruiksvriendelijke website voor je en zorgen ervoor dat de gebruiker een goede ervaring heeft op je website. Toch gaat een goede website nog verder. Wil jij een website laten maken Den Haag die professionaliteit uitstraalt en goed vindbaar is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat me je verder uitleggen waarom.

Door zoekmachines wordt rekening gehouden met verschillende factoren waaruit blijkt of jij een gebruiksvriendelijke website hebt of niet. Zo wordt bijvoorbeeld Google Analytics ingezet om te meten hoe lang een bezoeker op jouw website blijft. Op de juiste website, waarop voldoende rekening wordt gehouden met gebruikersgemak, blijft de bezoeker langer hangen.

Wanneer een klant minder stappen hoeft te nemen om bij de informatie te komen waar hij naar op zoek is, zal diegene een betere ervaring op jouw website hebben. Daarnaast zorgt de juiste website voor meer conversie en leidt dat uiteindelijk tot jouw online succes.

Website laten maken Den Haag

Heb je je huidige website laten maken in Den Haag? Dan is de kans groot dat jij of je business hier gevestigd zijn. Uiteraard bouwen wij ook websites voor ondernemers die niet in Den Haag gevestigd zijn. Toch is het je vast al opgevallen dat het zoekwoord website laten maken Den Haag al meerdere keren op deze pagina is teruggekomen.

Het is een kunst om zoekwoorden te verwerken in een tekst die ook nog eens lekker wegleest. Dat is wel belangrijk als je wilt dat je website gevonden wordt. Wat ons onderscheid van een webdesign bureau is dat wij in de opzet van de website al rekening houden met de vindbaarheid. Je kunt je site natuurlijk laten maken door een traditioneel webdesign bureau, maar dan wordt het moeilijker om deze later alsnog gevonden te laten worden. Als je succesvol online wilt worden is een goede start heel belangrijk.

Nieuwe website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Dan helpen we je hier graag bij. Wij werken ook met het gangbare WordPress CMS. Dat is een content management system waarmee je op eenvoudige wijze je website kunt aanpassen. Onze website passen zich ook aan aan de apparaten waarop deze bezocht worden. Zoals ik je al verteld heb gaan wij toch een stapje verder dan dat. Wij bouwen gebruiksvriendelijke websites die niet alleen een goede gebruikerservaring bieden maar ook nog eens gevonden worden.

Zoekmachine optimalisatie

Dat komt doordat wij vanaf het begin af aan rekening houden met factoren waarop zoekmachines jouw website beoordelen. Dat heet zoekmachine optimalisatie, of in het Engels: search engine optimization. Het vak zoekmachine optimalisatie houdt in dat je een website optimaliseert voor de zoekmachines. Dat klinkt nogal logisch. Toch zit daar meer vakmanschap achter dan je zou denken.

Het is namelijk een kunst om een website niet alleen goed gevonden te laten worden, maar ook nog eens overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te houden. Als WordPress specialist weten we als geen ander hoe je een goede start maakt en ook nog eens zelf je website beheert.

Zoekwoord analyse

Daarnaast voeren wij een grondig zoekwoorden onderzoek uit. Deze begint met een zoekwoord analyse. We kijken welke zoekwoorden aantrekkelijk zijn voor jouw business. Wat doen andere spelers in jouw markt? Wat zit daar voor reden achter? Wat kunnen we van hen leren en waar laten zij kansen liggen? Dat zijn vragen waar we over na moeten denken.

Omdat we willen weten wat er op jouw website speelt denken we graag met je mee. Wij geloven in een langdurige samenwerking die ons beiden bevalt. Het is voor ons echt ontzettend belangrijk dat we niet alleen eenmalig je website afleveren, maar je ook blijven ondersteunen in je online succes.

Bestaande website

Als je al een professionele website heb laten maken Den Haag, dan heb je ook de optie om je bestaande website te laten optimaliseren voor de zoekmachines om zo je online vindbaarheid te vergroten. Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanuit niets, maar we kunnen er ook voor zorgen dat je huidige website beter gevonden wordt. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de pagina SEO.

Meer over SEO

Conversie

Wanneer je een bepaalde actie van je bezoeker verwacht zul je je website moeten optimaliseren voor dat doeleinde. Een webshop zal bijvoorbeeld meer gaan converteren met een betaalpagina zonder afleiding. Een website laten maken Den Haag die ook nog eens goed converteert is een specialisatie op zich. Omdat wij veel ervaring hebben met het bouwen van gebruiksvriendelijke websites, weten we precies wat een pagina nodig heeft om beter te converteren.

Wij bouwen unieke websites waarop klanten makkelijk terecht kunnen. Een pagina die aan al hun wensen voldoet. Wanneer een website aansluit bij de wensen van de klant zul je merken dat een je product gekocht wordt.

Je wilt natuurlijk geen klanten kwijtraken omdat ze een bepaald product niet kunnen vinden. Daarom zijn professionele websites vaak goed en overzichtelijk ingedeeld. Dat kunnen wij voor je uit handen nemen. Wij bouwen nieuwe websites die aansluiten op jouw huisstijl en ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn en goed converteren.

WordPress website laten maken Den Haag

Veel mensen willen specifiek een WordPress website laten maken. Dat is ook logisch omdat WordPress een cms is dat heel prettig werkt. Mocht je zelf een bijdrage willen doen aan de website die je hebt laten maken dan kan dat.

Klanten van ons die een WordPress website laten maken kunnen zelf foto’s en teksten toevoegen, indien gewenst. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor je doen. Zo nu en dan een foto toevoegen of een extra pagina laten maken is geen probleem. Dat is het voordeel van WordPress. Een systeem waarmee je nieuwe website aan al je wensen voldoet.

Professioneel advies

Wanneer je een website wilt laten maken die ook nog eens goed naar voren komt in de zoekresultaten, dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt. Wij ondersteunen je vanaf het eerste kopje koffie tot aan de oplevering en daar voorbij. Want eigenlijk begint voor ons een project pas echt na de oplevering.

Tijdens het bouwproces zorgen we ervoor dat we alle gewenste functionaliteiten in jouw unieke website zetten. We zorgen ervoor dat deze responsive is en voorzien van het WordPress CMS. Als je een website wilt laten maken is dat één van de dingen waar je op moet letten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat

Traditionele webdesigner

Een website laten maken door een traditionele webdesigner.

  • Je nieuwe website is responsive
  • Je nieuwe website is gebouwd in WordPress
  • Je nieuwe website is gebruiksvriendelijk
  • Je nieuwe website is goed vindbaar
  • Je nieuwe website converteert

VG Media

Een website laten maken door VG Media.

  • Je nieuwe website is responsive
  • Je nieuwe website is gebouwd in WordPress
  • Je nieuwe website is gebruiksvriendelijk
  • Je nieuwe website is goed vindbaar
  • Je nieuwe website converteert

Offerte aanvragen

Kosten website laten maken

Een nieuwe website laten maken die aansluit op je wensen is maatwerk. Toch snappen we dat jij als klant graag van tevoren wilt weten waar je aan toe bent. Daarom brengen we graag een offerte op maat voor je uit.

Dus wil je een website laten maken in Den Haag? Druk dan op de knop hieronder. Je wordt doorverwezen naar de contactpagina. Als je daar het formulier invult zullen we doorgaans dezelfde (werk)dag nog contact met je opnemen.

Offerte aanvragen