SEO Den Haag als oplossing

Nu heb je verschillende opties om je business weer booming te krijgen.

 • Je kunt advertenties plaatsen in kranten voor lokale bedrijven.
 • Je kunt potentiële klanten proberen te bereiken door deur aan deur reclame materiaal te verspreiden.
 • Je kunt een SEA campagne (search engine advertising - ofwel betaald adverteren) starten en zo per klik betalen om meer bezoekers naar je website te krijgen.
 • Je kunt SEO experts (SEO staat voor search engine optimization - ofwel zoekmachine optimalisatie) inschakelen om je online vindbaarheid te verbeteren.

De eerste drie opties kunnen we je niet mee helpen, maar laat dat laatste nou net onze specialiteit zijn. Hiermee kom je namelijk hoger in de organische zoekresultaten terecht.

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is een duurzame oplossing waarmee je na een periode van tijd en moeite investeren een vaste stroom van bezoekers kunt opbouwen. Ben je op zoek naar een een SEO specialist in Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat kost dat?

SEO specialist Den Haag

Een SEO Specialist focust, binnen online marketing, op het verbeteren van je online autoriteit en zorgt er zo voor dat je website hoger verschijnt in de zoekmachines. SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het de SEO specialist erom jouw website zo te optimaliseren dat deze beter gevonden wordt in de zoekresultaten.

Zoekwoorden

Een belangrijk onderdeel dat SEO specialisten hierbij uitvoeren is een goed zoekwoorden onderzoek. Met goede SEO teksten die voor een bezoeker ook nog eens lekker weglezen zorgt de SEO specialist ervoor dat je website hoger in de zoekmachines komt te staan.

Linkbuilding

Even globaal gezegd heb je dus drie aspecten als het op SEO aankomt. De juiste content, linkbuilding en een goede technische optimalisatie. Met deze factoren zorgt een SEO bureau Den Haag ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt.

Daarnaast worden er door een SEO specialist links naar jouw website verzameld. Dit heet linkbuilding. Ook dat is van cruciaal belang. Doordat er relevante links naar jouw website verwijzen zullen de zoekmachines doorkrijgen dat er op jouw website iets interessants te lezen valt.

De autoriteit die de websites die naar die van jou verwijzen hebben opgebouwd zal zo doorsijpelen naar die van jou. Wanneer je voldoende relevante links hebt opgebouwd zul je zien dat je een hogere positie in de zoekmachines zult krijgen.

Technische SEO

Naast het vinden van de juiste zoekwoorden, het schrijven van relevante content en linkbuilding is het voor SEO specialisten belangrijk om je website technisch ook te optimaliseren. Je website optimaliseren houdt in dat je website een snelle laadtijd heeft.

Waar we op letten bij technische SEO:

 • Structuur van je website
 • Gebruikerservaring
 • Laadtijd
Bekijk de pakketten

SEO Den Haag in 5 stappen

Om je een goed beeld te geven van wat een SEO specialist doet hebben we een overzicht gemaakt waarin we de stappen die we voor je nemen voor je uiteenzetten.

1. Zoekwoorden onderzoek

Zoekmachine optimalisatie begint met een goed zoekwoordonderzoek. Tijdens dit onderzoek bekijken SEO specialisten relevante zoekwoorden voor jouw business en welke zoekwoorden je concurrenten gebruiken.

 

Zij zetten natuurlijk ook in op deze zoekwoorden met een bepaalde reden. Toch zijn er vaak wel steekjes die ze laten vallen, waar wij dan weer handig op in kunnen spelen.

2. Content

Een goede SEO specialist gaat na het zoekwoorden onderzoek aan de slag met het schrijven van goede seo teksten die naar voren zullen komen in de zoekresultaten. Dit is het onderdeel van SEO waar de meeste mensen zelf tegenop zien.

 

Daarom zien ze graag dat dit voor ze uit handen genomen wordt. Om je content relevant te houden zal een SEO expert eerst goed onderzoek doen naar jou en business. Zodat de artikelen die op je website geplaatst worden echt relevant zullen zijn.

3. Technische SEO

Je website zal in eerste instantie ook geoptimaliseerd moeten worden door SEO specialisten, omdat een SEO specialist anders naar je website kijkt dan anderen. Ook dit nemen we voor je uit handen. We zorgen ervoor dat afbeeldingen worden gecomprimeerd. Je website krijgt daardoor een snelle laadtijd.

 

Daarnaast zijn er nog meer on page factoren waar we naar kijken zodat je in ieder geval een sterke basis hebt waarop we kunnen gaan bouwen.

4. Linkbuilding

Als alles klopt zorgen we ervoor dat factoren van buitenaf, zogeheten offpage SEO, zullen gaan kloppen. Dat klinkt heel technisch maar dit bestaat vooral uit het verzamelen van backlinks.

 

Doordat websites met een hoge autoriteit verwijzen naar jouw website zullen de zoekmachines het idee krijgen dat jouw website dan ook wel waardevol moet zijn.

5. Rapportage

We houden je website goed in de gaten met speciale SEO software. Van onze bevindingen hieruit sturen we je maandelijks een rapportage via e-mail. Jouw persoonlijke SEO specialist houdt jouw website in de gaten en verzorgt de rapportage.

Persoonlijke SEO specialist

Binnen BlueSEO krijg jij een persoonlijke SEO specialist aangewezen. Iemand met wie je direct telefonisch contact hebt en waarvan je een persoonlijk e-mailadres krijgt. Je kunt diegene al je SEO vragen stellen en diegene zal ervoor zorgen dat jouw website goed gevonden zal worden. Ook wanneer je andere diensten bij ons bureau wilt afnemen kun je bij jouw persoonlijke SEO specialist terecht.

Maandelijkse SEO pakketten

Wanneer je op zoek bent naar een SEO bureau, of een ander online marketing bureau dat SEO aanbiedt, zul je erachter komen dat maandelijkse pakketten gebruikelijk zijn in de branche. De reden dat we dit doen is dat het verbeteren van de vindbaarheid een doorlopend proces is. Tijd speelt hierin een belangrijke factor. Hoe langer je bouwt aan je SEO in Den Haag, des te beter je gevonden wordt. Dat geldt overigens ook voor landelijke SEO.

Krijg een prijsindicatie

Een goede basis

Ondanks dat onze focus ligt op SEO doen wij ook alles wat daaraan bijdraagt. Dat begint bij webdesign. In deze fase zul je al rekening moeten houden met SEO. Om je website goed vindbaar te krijgen zal die technisch goed in elkaar moeten zitten.

Dat gaat verder dan zomaar even een gratis website maken bij een aanbieder als wix of jimdo. We hebben diverse klanten gehad die het als enorm moeilijk hebben ervaren om zo’n soort website vindbaar te krijgen. En dat is ook logisch.

Laat ons je helpen met het bouwen van een goede website.

Meer over websites

Standaard SEO Bureau

Je SEO uitbesteden aan een standaard SEO bureau.

 • Generieke backlinks
 • Teksten gericht op zoekmachines
 • Beknopte rapportage

VG Media

Je SEO uitbesteden aan VG Media.

 • Hoogwaardige backlinks
 • Kwalitatief geschreven teksten
 • Uitgebreide maandelijkse rapportage

Bekijk de Opties

SEO Pakketten

Elke zoekmachine optimalisatiecampagne is anders. Het is dan ook lastig om hapklare pakketten samen te stellen.

We bekijken graag samen met jou wat de gewenste resultaten zijn en stellen op basis daarvan, geheel vrijblijvend, een voorstel op maat voor je op.

085 - 060 33 34

Heb je vragen? Bel gerust!

Case Studies

Om je een beeld te geven van wat we voor onze klanten bereikt hebben, hebben we enkele case studies voor je samengesteld.

Conversie

Ondanks dat conversie niet per se een onderdeel is van SEO verliest ons bureau dit aspect tijdens het verbeteren van je SEO niet uit het oog. Eigenlijk begint conversie al in je zoekwoordonderzoek. Een goed SEO bureau begrijpt dat. Wanneer jij met de verkeerde zoekwoorden scoort in de zoekmachines kun je nog zoveel aandacht hebben besteed aan website optimalisatie, maar dan zal het lastig worden om te converteren.

De zoekwoorden waarop jij in de zoekmachine verschijnt geven vaak de intentie van je bezoeker al aan. We maken onderscheid tussen deze 4 intenties:

 • Navigerend
 • Informerend
 • Commercieel
 • Transactioneel

Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel dat wij hierover hebben gepubliceerd.

Een goed online marketing bureau snapt dat je de juiste zoekwoorden moet gebruiken als je wilt dat jouw website converteert. Veel SEO specialisten kijken hier helaas omheen.

SEO Den Haag in 2 onderdelen verdeeld

We hebben net de drie aspecten van zoekmachineoptimalisatie al even doorgenomen. De factoren die bepalen welke plek je van de zoekmachines krijgt toegewezen kun je ook nog simpeler opdelen in tweeën. Dan hebben we de factoren op jouw website en de factoren daarbuiten.

On page SEO

Onder on page website optimalisatie valt eigenlijk alles wat op jouw eigen pagina van belang is. Het zoekwoorden onderzoek en het schrijven van goede content zijn hierbij van cruciaal belang. SEO specialisten gebruiken tools om goede, relevante content te schrijven. Een SEO specialist weet dus precies welke woorden hij moet gebruiken om een tekst te laten scoren.

Off page optimalisatie

Wanneer je hoger in de zoekresultaten wilt komen zul je ook met factoren die buiten je eigen pagina rekening moeten houden. Een goede SEO specialist besteedt hier natuurlijk veel aandacht aan. Bij offpage optimalisatie gaat het erom de autoriteit van je website te verbeteren.

Dit kan onder andere door backlinks te verzamelen van andere websites met een hoge autoriteit. Dit is een techniek die veel wordt toegepast en die in de praktijk erg goed werkt. De zoekmachines zullen namelijk denken dat wanneer een website met een goede reputatie naar jou linkt, dat niet zomaar gebeurt. Daarom zijn backlinks van dit soort websites zo’n belangrijk onderdeel van off page optimalisatie. Dit snapt een SEO specialist als geen ander.

SEO Den Haag bij jouw online marketing bureau

BlueSEO helpt ondernemers met SEO Den Haag. Wij zijn dan ook gevestigd in Den Haag. Je SEO uitbesteden aan een SEO bureau Den Haag heeft als voordeel dat Haagse ondernemers elkaar begrijpen. Een online marketing bureau moet je alle zorgen uit handen nemen. Wat jij wilt is hoger in de zoekmachine komen. Wij gaan je hier als SEO specialist goed in begeleiden en nemen alle zorgen van je over.

Lokale SEO is een specialisatie binnen online marketing die vereist dat er consistent gebouwd wordt. Als SEO specialist zorgen wij dat er consistent de juiste bouwstenen gelegd worden zodat je website uiteindelijk hoger in de zoekmachine terecht komt. Niet alleen in Google, maar ook in andere zoekmachines.

SEO in de rest van Nederland

Ondanks dat we op deze pagina focussen op SEO Den Haag, betekent dat niet dat je in Den Haag specialisten vindt die uitsluitend op SEO in Den Haag inzetten. Je zult vast gemerkt hebben dat het zoekwoord SEO Den Haag meerdere keren is teruggekomen op deze pagina.

Dat is ook een stukje SEO techniek dat SEO specialisten gebruiken om pagina’s beter vindbaar te maken. Zoekmachineoptimalisatie draait om optimalisatie van een pagina waardoor deze beter wordt gevonden in de zoekresultaten.

Naast lokale SEO kun je dit ook landelijk toepassen. Je zult merken dat er vaak wel meer concurrenten inzetten op landelijke zoektermen. Daarom kan het vooral voor lokale bedrijven interessant zijn om lokale SEO in te zetten om potentiële klanten te bereiken in de regio.