De Mik Bedrijfshuisvesting

De Mik Bedrijfshuisvesting

De Mik helpt ondernemers in en rondom Rotterdam met het vinden van de juiste bedrijfshuisvesting. Zij hadden net een nieuwe website laten ontwerpen, waarbij het aanbod goed weergegeven werd. Het enige probleem was dat er qua SEO ruimte was voor verbetering.

Over dit project

De Mik helpt ondernemers in en rondom Rotterdam met het vinden van de juiste bedrijfshuisvesting. Zij hadden net een nieuwe website laten ontwerpen, waarbij het aanbod goed weergegeven werd. Het enige probleem was dat er SEO technisch ruimte was voor verbetering.
VG Media heeft daarom een SEO analyse uitgevoerd om te zien wat er nodig is om de posities binnen Google te verbeteren. Hierbij werd duidelijk dat de content geoptimaliseerd moest worden en dat er gebouwd moet worden aan een krachtig backlink-profiel.
VG Media is begonnen een zoekwoorden onderzoek. Vervolgens werden er aantrekkelijke en converterende landingspagina’s geschreven. Dit met als doel om vindbaar te worden op termen als kantoor Rotterdam.

Met de nieuwe landingspagina’s was er een goede basis om relevant zoekverkeer aan te trekken. Er moest alleen nog een krachtig backlink-profiel opgebouwd worden. VG Media is maandelijks bezig geweest om sterke, relevante en autoritaire backlinks te bouwen naar de website van De Mik.

Dit heeft ervoor gezorgd dat De Mik nu op alle relevante termen zoals kantoor Rotterdam op de eerste pagina van Google staat. Hierdoor krijgen zij maandelijks meerdere aanmeldingen binnen van nieuwe klanten.