Een goede website ontwerp je met de eindgebruiker in je achterhoofd

Als je Vito Glasbergen afkort en je zet er dan media achter, dan krijg je VG Media. Misschien was je hier zonder deze formule ook al achter gekomen, maar het leek me wel zo duidelijk om dit nog even te vermelden.

Ik word enthousiast van het uitwerken van ideeën. Het nadenken over een nieuwe strategie en het uitvoeren hiervan. De uitwerking en strategie doe ik altijd zelf. Grote delen van de uitvoer besteed ik graag uit. Zo kunnen we meters maken.

Persoonlijke aandacht

Wat de ondernemers waar ik mee samenwerk vaak erg op prijs stellen is het persoonlijke contact dat we met elkaar hebben. Regelmatig plannen we een 1 op 1 sessie in via zoom of op kantoor om zo de voortgang te bespreken en te bepalen hoe we verder gaan.

Slagkracht door freelancers

In de loop van de jaren heb ik een krachtig team van freelancers om me heen verzameld. Dit team werkt als een geoliede machine met elkaar samen om de ideeën die we bedenken uit te werken.

 

Wek een goede indruk bij potentiële klanten met een goede website.

Website ontwerp

Krijg meer organisch verkeer op je website met een SEO-campagne.

Zoekmachine optimalisatie

Krijg vandaag nog meer bezoekers naar je website met advertenties.

Advertentiecampagnes

Onze waarden zorgen ervoor dat ondernemers graag een langere periode met ons samenwerken


Persoonlijke aanpak

Elk bedrijf is uniek. Daarom werken we nauw met je samen om een op maat gemaakt marketingplan te ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en doelen.

Meetbare resultaten

Door middel van geavanceerde analysetools volgen we de voortgang van je campagnes en optimaliseren we ze voortdurend om maximale impact te garanderen.

One-stop-shop

VG Media biedt een breed scala aan diensten. Zo kun je al je online marketingbehoeften onder één dak onderbrengen, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte samenwerking.