Diensten

Wat ik voor je kan doen

Een website laten maken of je SEO uitbesteden in Den Haag?

Natuurlijk ben je ook welkom bij VG Media als je niet uit de buurt van Den Haag komt. Ik heb gemerkt dat mensen het vaak prettig vinden om zaken te doen met iemand uit de regio, maar ik heb ook websites mogen maken voor ondernemers die ver buiten de randstad gevestigd zijn.

Nieuwe website laten maken

Een website die goed opgebouwd is zorgt ervoor dat je bezoeker een goede indruk heeft van jouw onderneming.
Read more

SEO in Den Haag uitbesteden

Beter gevonden worden in de zoekmachines zorgt ervoor dat je website op een organische manier meer bezocht wordt.
Read more

Content laten schrijven

Content van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je website niet alleen beter gevonden wordt, maar je bezoeker ook langer blijft hangen.
Read more
Daarom VG

Waarom zou je kiezen voor VG Media?

Er zijn genoeg online marketing bureau’s en andere enthousiasten die een website voor je kunnen maken. Waar ligt dan dat onderscheidend vermogen van VG Media? Daar ga ik graag dieper op in.

Kwalitatieve content

De tijd nemen voor een tekst vertaalt zich vaak in een stuk dat niet alleen scoort in de zoekmachines, maar ook nog eens lekker wegleest.

High-end websites

De passie die ik voor het bouwen van websites heb vertaalt zich in een high-end design en kwaliteit die je in Nederland bijna niet ziet.

Beter vindbaar

Het verbeteren van je SEO is niet iets dat je met een paar truukjes kunt fixen. Je zult consistent de juiste bouw-steentjes moeten leggen.

Heldere prijzen

Op de pagina van de dienst die je zoekt vind je ook direct een indicatie voor de prijs. Zo heb je dus al een richtlijn voordat je contact opneemt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op.

Heb je vragen? Dan sta ik voor je klaar.

Vito Glasbergen - VG Media

Contact opnemen

Vul het formulier hieronder in. Wanneer ik in de gelegenheid ben neem ik contact met je op. Doorgaans is dat binnen 24 uur.

  Het proces

  Een website laten maken in 4 simpele stappen

  This is the heading

  Iedereen heeft zijn eigen manier van werken. Voordat je een samenwerking aangaat kan het wel prettig zijn om de werkwijze uitgestippeld te zien. Daarom heb ik een stappenplan opgesteld waarmee precies kunt zien hoe het proces in z'n werk gaat.
  VG Blog

  Nieuws, inzichten en tips om jouw website te verbeteren