Gegarandeerd kwalitatieve leads

Welkom bij VG Media, waar we gespecialiseerd zijn in het transformeren van bouwbedrijven zoals die van jou. Met klanten variërend van middelgrote bouwondernemingen tot grote aannemers, begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen binnen de bouwsector.

Op maat gemaakte strategiën

Ontdek onze op maat gemaakte strategieën, speciaal ontworpen om jouw onderneming naar een volgende niveau te tillen.

 • Gericht op Groei: Wij weten dat groei voor bouwondernemers essentieel is. Daarom richten onze strategieën zich op het vergroten van jouw zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste klanten.
 • Innovatieve Offertesystemen: Onze aangepaste offertesystemen, geïntegreerd in jouw website, maken het voor potentiële klanten gemakkelijk om hun gegevens in te vullen. Zo kun jij snel en efficiënt gepersonaliseerde offertes maken.

Waarom VG Media?

Bij VG Media begrijpen we dat elke onderneming in de bouw uniek is. Daarom ontwikkelen we op maat gemaakte digitale strategieën die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. Ons doel is om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden die echte resultaten opleveren.

 • Expertise in de Bouw: We kennen de bouwsector van binnen en buiten. Onze ervaring met bouwbedrijven van 10 tot 100 medewerkers betekent dat we begrijpen wat nodig is om jouw bedrijf te laten groeien.
 • Resultaatgericht: Jouw succes is ons succes. We meten ons succes aan de hand van de groei en het succes van jouw bedrijf.
 • Persoonlijke Aanpak: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Elk bouwbedrijf is uniek, en daarom passen wij onze diensten specifiek aan jouw behoeften aan.

Website Ontwikkeling

Op maat gemaakte websites die jouw merk en waarden uitstralen.

Geavanceerd Offertesysteem

Efficiënte en gebruiksvriendelijke offertetools, speciaal ontworpen voor de bouwsector.

Digitale marketing

SEO, sociale media strategieën en meer om jouw online aanwezigheid te versterken.

Niet voor iedereen weggelegd

Bij VG Media geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Onze diensten zijn krachtig, maar niet voor elke bouwondernemer geschikt. Hieronder leggen we uit wat onze ideale samenwerking kenmerkt en wanneer een samenwerking minder geschikt zou kunnen zijn.

We beginnen met een gesprek waarbij we elkaar beter leren kennen en goed kunnen beoordelen of er een samenwerking in zit. Tijdens dit gesprek moeten we soms ook ondernemers teleurstellen. We kunnen nu eenmaal niet iedereen helpen. Om een succesvolle samenwerking op te kunnen zetten die voor beide partijen goed werkt hebben we een aantal voorwaarden vastgesteld waaraan ondernemers worden getoetst.

Wel een goede match

 • Toegewijde Ondernemers: We werken het best samen met bedrijven die serieus bezig zijn met groei en ontwikkeling. Jouw toewijding is de sleutel tot succes.
 • Open voor Innovatie: Onze methoden zijn modern en innovatief. Ideale klanten staan open voor nieuwe ideeën en digitale oplossingen.
 • Bereid tot Investeren: Groei vereist investering, zowel in tijd als in middelen. Om een goede samenwerking aan te gaan moeten we beiden investeren in onze relatie.
 • Geduld en Visie: Resultaten komen niet overnacht. Onze beste klanten begrijpen dat duurzame groei tijd kost en hebben een langetermijnvisie.

Geen goede match

 • Korte Termijn Focus: Als je directe resultaten verwacht zonder de langetermijneffecten te overwegen, zijn wij mogelijk niet de beste match.
 • Beperkte Flexibiliteit: Als je niet openstaat voor veranderingen in je bedrijfsvoering of digitale strategie, kan onze aanpak uitdagend zijn.
 • Beperkt Budget: Hoewel we efficiënte oplossingen bieden, vereist kwaliteit een zekere investering. Bedrijven met een zeer beperkt budget kunnen wellicht beter elders kijken.
 • Zelfstandige Uitvoering: Als je voorkeur uitgaat naar volledig zelfstandige marketing zonder onze expertise, dan zijn onze diensten wellicht niet geschikt.

Ben jij er klaar voor om deze maand nog extra klanten te ontvangen?

Meer informatie

173 leads in één maand

Bij VG Media hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten. Om die reden kunnen we niet te veel specifieke details van onze projecten delen. Wat we wel kunnen delen, zijn de resultaten die we hebben behaald en de impact die we hebben gemaakt.

Nieuwe offerteaanvragen voor funderingsadviesbureau

Voor een adviesbureau gespecialiseerd in funderingen, hebben we een compleet nieuwe website gebouwd waarop potentiële klanten een offerte kunnen aanvragen. Door de juiste vragen te stellen komen er aanvragen binnen die compleet zijn Hierop kunnen de adviseurs een goede offerte uitbrengen. Inmiddels zijn we bijna een jaar bezig met dit project en hebben we deze maand 173 leads behaald. Waarvan 50 mensen ook direct stap 2 hebben ingevuld in deze campagne.

 • In de maand juli al 173 leads
 • Inmiddels een jaar een fijne samenwerking

Vraag een gratis onderzoek aan!

Zie jij de potentie om je onderneming uit te breiden? Dan stellen we graag een vrijblijvend onderzoek voor je op. Aan de hand van dit onderzoek kun je zelf zien wat je aan je online marketing kunt verbeteren. Wij kunnen het natuurlijk ook voor je doen.