Gegarandeerd kwalitatieve leads

Een lead is meer dan een naam en contactgegevens. Het is een potentiële cliënt die een mogelijk jarenlange zakelijke relatie met u kan aangaan. Daarom concentreren we ons bij VG Media niet alleen op het genereren van een groot aantal leads, maar juist op de kwaliteit van deze leads.

Ons uitgebreide proces van het informeren van de potentiële geïnteresseerden betekent dat elke lead die u ontvangt, al een duidelijk beeld heeft van hun behoeften en de aard van hun zaak. Ze zijn al voorzien van basisinformatie over hun probleem, waardoor u uw tijd kunt besteden aan het bedenken van een passende oplossing voor de zaak in plaats van het beantwoorden van basisvragen.

Ons doel is ervoor te zorgen dat elke lead die u via ons krijgt, zo dicht mogelijk bij een betalende cliënt komt. Dit betekent dat de leads die u van ons krijgt, een grote kans hebben om daadwerkelijk te converteren naar zakelijke relaties.

 • Hoogwaardige leads: We leveren niet zomaar contacten, maar potentiële cliënten die echt waarde kunnen toevoegen aan uw praktijk.
 • Geïnformeerde leads: Onze leads zijn vooraf geïnformeerd over hun zaak, waardoor u tijd bespaart en direct kunt focussen op de juridische aspecten.
 • Leads die converteren: Onze leads hebben een hoge kans om te converteren naar langdurige, waardevolle zakelijke relaties.

Geïnformeerde leads

Betere leads die een duidelijk beeld hebben van hun behoeften.

Betaal per lead

U betaalt alleen het aantal leads waar u deze maand ruimte voor heeft.

Bijstellen naar behoefte

In overleg leveren we precies zoveel cliënten aan als waar u deze maand ruimte voor heeft.

Niet voor iedereen weggelegd

Bij VG Media geloven we in een gepersonaliseerde aanpak. Onze unieke methode begint met een oriënterend gesprek met u, waarbij we samen de problemen van uw cliënten in kaart brengen. Deze informatie vormt de basis van ons werk om uw website te transformeren tot een bron van waardevolle informatie voor uw potentiële cliënten.

Tijdens dit gesprek moeten we soms ook advocaten teleurstellen. We kunnen nu eenmaal niet iedereen helpen. Om een succesvolle samenwerking op te kunnen zetten die voor beide partijen goed werkt hebben we bepaalde voorwaarden vastgesteld waaraan advocatenkantoren worden getoetst.

Wel een goede match

 • Open en transparante communicatiestijl.
 • Bereid om feedback te geven en ontvangen.
 • Bereid om initiatief te nemen.
 • Klantgerichte benadering.
 • Goede reputatie in uw vakgebied.

Geen goede match

 • Geen duidelijke visie voor uw praktijk.
 • Geen ruimte voor extra zaken.
 • Terughoudend om nieuwe strategieën uit te proberen.

Bent u er klaar voor om deze maand nog extra leads te ontvangen?

Meer informatie

173 leads in één maand

Bij VG Media hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten. Dat is zoals u weet sowieso van groot belang in de juridische branche. Om die reden kunnen we niet te veel specifieke details van onze projecten delen. Wat we wel kunnen delen, zijn de resultaten die we hebben behaald en de impact die we hebben gemaakt.

Bewustwording onder consumenten en hulp van een specialist

Voor een advocatenkantoor gespecialiseerd in consumentenrecht, hebben we een campagne opgezet om meer bewustzijn te creëren rondom de rechten die consumenten hebben. Inmiddels zijn we bijna een jaar bezig met dit project en hebben we deze maand 173 leads behaald. Waarvan 50 mensen ook direct stap 2 hebben ingevuld in deze campagne.

 • In de maand juli al 173 leads
 • Inmiddels een jaar een fijne samenwerking

Bent u klaar voor 5 extra zaken deze maand?

Ziet u de potentie van uw praktijk om uit te breiden? Dan nodigen wij u graag uit om het onderstaande formulier in te vullen. We zullen uw aanvraag beoordelen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en met u bespreken hoe we een eventuele samenwerking vorm kunnen geven.